Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inledning...?????


Hösten n:o 4








Medan jag ser löven falla ned på marken
så sveper du in i min stad

Många blir glada lyckliga av dig .
fast inte jag

Med dig kommer kylan, värken och den ojämna hälsan
Fast kanske är det bara jag som väntar på frälsarn

Du vet vem jag talar om inte sant?
Hon som sveper över mig och färgar min kropp så galant

Glädjen och lyckan hon ger mig kan jag ej förklara
Bara njuta och luta mig tillbaka
och höra vinden till mig tala

Natten är så skön just då
Dagen är så lång. åh, vad jag mår

I september lämnar du mig igen
Du fina sommar vad jag älskar dig min vän.




Fri vers av Trasig_destination
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasig_destination
Trasig_destination