Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens lögn

Lögner, rykten virvlar
i vinden

Och får asplöven att darra,
klamra sig fast på de isiga
grenarna av vinterfrost...

När allt flytt sin väg
från kylan
från is...

och liven krossats
mot den hårda,
kalla marken...

Då, vännen..

Då viskar vi sanningen
I de dövas öron...
Då skriver vi med bläck
Till den blindes blick...



Vi skall rättfärdigas.




Fri vers av Dimman
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-21 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dimman
Dimman