Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stum

 

 

Ordboken för mina känslor blev helt tom, efter att de

skolat om sig och valt att numera ge sig till känna på

ett språk jag inte behärskar.




Fri vers av Popcorntankar
Läst 313 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-01-21 22:56



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Helt överraskad av hur dikten får det att bubbla av skratt i mig..
Kanske för att en "filmsekvens" av dikten vore obetalbar, om innehållet gick att återge i bild!

Sannslöst bra i alla aspekter!
2010-01-23

  karenina VIP
ibland behöver man en paus, och därefter återvänder och framträder orden så som de gjort innan. ibland väljer de att ge sig till känna genom nya uttrycksformer. det är eg bara att tacka och ta emot och låta dem tala sitt 'nya' språk. det är det som är det spännande eg, de håller aldrig tyst :)
2010-01-23

  sulimaa
Blir så ibland Patrick ...för mig spelar det ingen som helst roll hur ditt språk tar sig uttryck...jag gillar det du skriver!! Man kan lära sig de flesta språk genom att ge det lite tid och övning...
2010-01-22

  Lindalou
Jaha, det blir till att köpa ett lexikon då.
2010-01-22

  kärleks ängel
bara en blick kan säga så mycket!!
2010-01-22

    J. Herward
dags att tänka utanför ramarna och utnyttja ett annat sätt att bli hörd på eller förstådd, för en själv :)
2010-01-22

  Spir@
Både kul o mindre kul... Men du får en att fundera iaf!
2010-01-22

    prima donna
Välkommen tillbaka! Jag tror att vi är en hel del som är ivriga läsare till vad än ditt språk är.
:)
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar