Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Variation på ett tema...


Promenad i Europa

En man och en kvinna
kom gående arm i arm
någonstans i Europa
vad tänkte de som såg

Såg en medelålders man
med en jämnårig kvinna
gående mitt i staden
vem brydde sig om det

En vanlig torsdag
tillsammans arm i arm
någonstans i Europa
en kvinna och en man

Betyder det något alls
för honom att hon gick där
så tätt intill hon vågade
andlöst tyst och förnöjd

Han går samma väg idag
håller en kvinnas hand
hon går i ett annat land
tillsammans med sin man




Fri vers av desperado
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-22 10:46



Bookmark and Share


  walborg
Perspektiv!
2010-02-20

    Louvisa
Så fint :)
2010-02-13

    Bodil Sandberg
Kära desperado så vackert och berörande diktat!!!
2010-02-03

  DerMond
Åh vad vackert. Verkligen, den här berörde mig.
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado