Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samhället

svälten tusen mil bort
svälter jaget till sin död
i en mening om överlevnad
jaget måste vara pesten
vilken historieböcker talat om
eller gud, inte heller han existerar
mitt samhälle är den sluge av djur
om du inte syns dör jaget också här
men ingen mening infinner sig




Fri vers av ffredfr
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-22 20:03



Bookmark and Share


  Blue Bird
Bravo!
2010-02-10

    h enaliM
gillas
2010-01-23

  aol
du är en tänkare, gillas
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr