Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur lådan...lite förändrad...




i rymdens ordflygsritt...

 

ingen stagnerad känsla

flyger fram

utan


utveckling där nya tankar

omvändes

allenast


till något skönt berörande

i rymdens ordflygsritt

som


inte leder till konflikters

kollision

och

 
inte mot nya bilders

luftgropsdjup

utan

endast vänlighet

och ljusa moln

 

(c) tk.

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-22 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra