Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen går nog upp i morgon också

 

 

 

Efter veckor av en molnbepansrad himmel, är den nu

oskyldigt ljusblå. Istapparna på hängrännan utanför

mitt fönster fångar upp den saknade solen och smälter

tårar av lycka.

 

Ändå väljer jag ett annat ljus och kryper ner bredvid dig.

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-23 11:33



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Mmmm... den var mysig.
Tack för återväckta minnen också!
2010-01-24

  sulimaa
Åhhh vilken härlig liten text ...andas framtidstro!
2010-01-23

    ej medlem längre
tycker OM!
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar