Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Poeters redaktion

Alltså, min hjärtetid har snart, alldeles strax
tagit slut! Närmare bestämt imorgon.....
snift...

...och min dator har varit inlagd för observation, åtgärder och
blivit allmänt upprustad...därför har jag totalt
missat att mitt stödmedlemsskap strax upphör...

Jag vill väldigt gärna förlänga min hjärtetid hos hos er!

Men jag vill betala via internet.
Jag tillhör en övervintrande rest av (grott)människor som
INTE brukar betalkort.

Varför har ni inte något bankgiro eller plusgiro?
Hur ska jag göra för att få stanna kvar hos er?

Jag har tryckt, klämt, klickat, letat mig fram på alla
möjliga ställen, för att möjligen hitta ett litet nummer
som ska göra det möjligt för mig att bli kvar...

HJÄLP!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2010-01-23 19:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har betalat via bankgiro.
2010-01-23

  Nina Nightwish
Jo, men du ett bankgiro nr har de: 4344909 o sen skriver du bara ditt writernr som finns där det står ditt konto på höger sida, skriv i en blankett o betala på banken det ska stå 42 kultur och teknik AB på den/ mvh Nina
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP