Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag är som ett barn


Mardrömmar

 

Jag har tre nallar och en koalabjörn med en liten koalabebis

som jag varmt bäddar ner varje kväll

och när det är min tur att lägga mig drar jag dem något ifrån varandra

för att lägga mig mellan Nalle Puh och Mamma koala

 

Och täcket ska ligga perfekt över våra halsar

så att vi kan andas frisk luft utan motstånd

Mamma koala vakar min högra sida

Nalle Puh min vänstra

 

Det finns nämligen monster under min säng

och jag är inte redo att kämpa mot dem än

 

Varje natt

varje

natt

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-10-28 17:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Barndomstankar...detta är speicellt talande:

Och täcket ska ligga perfekt över våra halsar
så att vi kan andas frisk luft utan motstånd
2005-10-28

  Propella
Åååååååå.... fan.... nu började jag gråta!
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN