Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabba lösningar.

jag känner fortfarande smaken av din mun
och din parfym hänger kvar i luften, gör den tung
allt känns lugnt
men när minnet av dina händer på min kropp försvinner
kommer jag fly tillbaka till snabba lösningar




Fri vers av Equinox
Läst 144 gånger
Publicerad 2010-01-24 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Equinox