Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

 

 

Tåspetsen,

i en lätt beröring med vattenytan.

Ett lyckorus fortplantar sig i mig

 

och hela jag vill dyka i.




Fri vers av Popcorntankar
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-24 11:06



Bookmark and Share


  sulimaa
Åhh härligt!! Just så ska det vara...den där "vill ha mer" känslan är oslagbar...
2010-01-26

    prima donna
vackert!
2010-01-24

    J. Herward
en förklaring som lyckas, där vi andra går bet
2010-01-24

  Junitvillingen
Wow, denna är hur fenomenalt formulerad som helst ju!! Och slutet SÅ läckert. Bokmärket blir extra vackert - med massa glitter på:-)))
2010-01-24

  karenina VIP
underbart, full av tillförsikt och livslust.. och en känsla av varmt bubbelbad :)
2010-01-24

  etthjärtaäralltidrött
Härligt att läsa dig igen! Tycker om ditt sätt att börja texten, och resten.
2010-01-24

  Uppfångad
Kort, vackert och så lätt att förstå
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar