Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tysta orden


föddes när blickar
dröjsamt möttes
då ögon inte längre
kunde se sig mätta
då vilsna själar
kolliderade och stöttes
då hjärtan ville berätta

vägdes varsamt
skrevs ur sårbarhet
lästes i hemlighet
viskades allvarsamt
inlindade i nattens
nyfödda tvåsamhet
dracks dem känslosamt
i längtan efter kärlek

inhalerade
exhalerade
leende
gråtande
seende
förlåtande

rann dem över
oskrivna blad
och manifesterade
sig i hjärtats rum
rad efter rad

där dröjer dem sig
ännu stillsamt kvar
i mina ögon som
vilar i dina
de tysta orden
som talar till dig
fast jag är stum








Fri vers av SeXara
Läst 375 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-24 11:23



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar mkt
2010-01-30

  Gunnar Norrman
Så vackert, sinnligt och målande skrivet! "Ännu doftar kärlek", kommer jag att tänka på, när jag läser dina ord. Och visst är det så, att blickar, rörelser, omfamningar och närhet, kan säga mer än tusen ord!
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara