Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålkastare. 2010

Tystnaden ligger tung över gatan när du kommer ut.
Kylan och stjärnorna viskar någonting till varandra.
Bilvraken med sina släckta strålkastare pockar försiktigt,
oroligt efter uppmärksamhet, som om dom ville fråga dig.
Fråga dig om flygplansolyckan igår natt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Olle Gudbrand
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-24 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand