Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid begärets rand.

du var en dröm jag vaknade upp till varje morgon
smaken av dig slätade ut nattens melankoli
och med dina armar runt mig
var jag vacker, felfri
jag vill följa mina fotsteg tillbaka
men det blåser och är så kallt
snöflingorna i mina ögon suddar ut allt
och de säger att solen lyser rekordstarkt idag
de är blinda små möss
den enda som ser stormen är jag




Fri vers av Equinox
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-24 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Equinox