Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktänglar


Flyktfåglar sitter
åter på mitt fönsterbläck
pickar på glaset

helade änglavingar
reder reden av kärlek




Bunden vers (Tanka) av Berit Robin Lagerholm VIP
Läst 735 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2010-01-25 18:47

Författaren Berit Robin Lagerholm gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Att läsa denna text är som att hitta en pärla.
2011-03-22

    J. Herward
stilla, stilla är det här :)
2010-02-19

  Suzy med punkterna
Fina tankar ges
2010-02-18

  blaite
Så bra att man stannar upp en stund. Hjärtat drar nog snart igång igen.
2010-02-05

  kråkan VIP
Blir glad:) tack..
2010-02-04

  Eaglemountains VIP
Underbart vackert formulerat till en fin bild ..... så mycket i få ord berättat .....
2010-01-31

    christie
Tycker om den den ger värme
2010-01-31

    © Birgitta Wäppling VIP
väl valda ord väcker vårens välbehag...
2010-01-30

  Anna*
Vacker bildlikt och på bild. Kärleksfullt och varmt.
2010-01-29

  Ulf Lagerholm
den här texten, tillsammans med den bilden, låter jag härmed fridlysa, skrivet och fotograferat i kärlekens tjänst är det, det räcker gott och väl
2010-01-26

  anita VIP
Du fångar mig med din dikt .Stor applåd får du av mig.
2010-01-26

  erkki
Flykt= flyger eller flyr. Med flyger får jag till det. Flyger till något. Inte ifrån. Det blir liksom en längtan till våren. Skön.
2010-01-26

  stenen/ Yv Ericsson
du sprider godhet! tack.
2010-01-26

  PoeticImpuls
Det sprider sig en värmade glädje i mig när jag läser denna :)
Fint diktat
2010-01-25

  Fredrik P. VIP
redan haikun var
värd att publicera
tankatillägget känns
som en bön...
tack
2010-01-25

  jörgen g
Vackert sammansatt!
2010-01-25

  thyra
Underbart påkommet! :)
2010-01-25

  Mr Lindemann VIP
Ja, fint
bra så
2010-01-25

    ej medlem längre
Va? Redan? Ett vårtecken? De fryser väl fjädrarna av sig?
Jättevacker tanke tanka!
2010-01-25

  Carola Zettergren
UNDERBART!
2010-01-25

  lyckeli
jag har seriös fågelskräck
men detta är ju
fetvaddsvarmt!
2010-01-25

  Monika A Mirsch VIP
det är fågelmelodier över din dikt - "reder reden av kärlek" - vilken klingande ton!
2010-01-25

  aol
så mysigt fint poetat, gillas verkligen,
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Berit Robin Lagerholm
Berit Robin Lagerholm VIP