Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpp taget

Håll inte kvar

släpp handtaget
börja om på nytt igen


släpp taget

det är okej nu




Fri vers av Vitros
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-25 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitros