Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är för vanlig, flicka lilla.

- HJÄLP MIG!

(lilla flicka,
det är ingen idé att du fortsätter att skrika och be,
om att någon verkligen ska se.














för du har inte XXS på dina linnen,
din arm är inte röd,
och du skyter inte inför dina vänner att du önskar du vore död.




du är föööör normal,
så jag är ledsen,


men du kommer inte få någon hjälp.






(för ingen kommer orka kolla under den perfekta ytan.




Fri vers av Vitros
Läst 402 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-02 19:37



Bookmark and Share


  som det kan gå
Ruggigt sann text!
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Vitros