Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alaskas enhörningar

Det droppar något
regnbågsfärgat

Det droppar något
blått
rött
rosa
grönt

Kanske har alaskas
enhörningar
fått slut på färg




Fri vers av Vitros
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-19 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitros