Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när någon sviker, gör det ont


VÄGEN

Vägen, den väg jag går, den är min
ta inte den ifrån mig

Jag har min väg att gå, du behöver
inte alltid följa efter, härma mig,göra
precis som jag

Jag blir så trött, så ledsen, tappar
all min självkänsla, mitt sjäjvförtroende
det är noll

Så gör mig inte mera illa, än du redan
gjort, jag är jag, har mina tankar, mina
undringar och funderingar

Så tänk dig för, gör det som du gör bra,
för jag vet att du kan, ditt liv är ditt, mitt
liv är mitt

Förstör inte mer för mig, än det som redan
är gjort, jag tror inte du förstår, inte nu, men
kanske en dag

När du fått perspektiv, hur våra liv ser ut
kanske en dag du förstår, att såra någon
gör ont för den som drabbas

Vägen, den väg jag går, den är min, bara
min, så jag ber, man ska vara rädd om det
man har, så förstör inte för mig

Min väg har varit tung och svår, jag tror
inte du förstår, nu har jag funnit harmoni
och trygghet, då plötsligt, slås mina ben
undan igen

Jag bara undrar, varför gör du som du gör?
En dag när jag känner mig stark, ska jag
fråga dig, när jag står framför dig, för du
kan inte undvika mig hela tiden

Vägen, den väg jag går, den är min, så
ta inte modet, kraften och tryggheten
ifrån, om du är en verklig vän



anits 25 januari 2010




Fri vers (Fri form) av anits VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-25 23:52



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vägen är min och jag är jag - härlig och viktig insikt
2010-01-26

  Bibbi VIP
Skriver under på Larz här.
2010-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Ibland behöver man markera distans.
Det har med självbevarelsedriften att göra.
2010-01-26

  poetryGirl
så bra skrivet
2010-01-26

  Eva Helene VIP
Jag hoppas att du kan bli ännu starkare än du är, så att du inte låter din "vän" fortsätta att göra dig illa!
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP