Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu (lyster)...

 

ensam på bänken

saknad känslolyster syns

 

fuskar med läppglans

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-26 00:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
All glans i ensamhet glänser ju:)
Fyndigt av dig!
En fin fin senryu:)
2010-01-26

  peter markurth
ja denna var spröd, på något vis, fångar
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra