Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri eller Slav?


Hej du fria

Du uppskattade slav

Du som alla älskar

Men som bara jag har




Fri vers (Fri form) av Sofia Hansson
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-26 00:59



Bookmark and Share


  aol
gillas bravo
2010-01-26

  Catharina Edin VIP
Hm, vem menar hon, undrar man? Gillar dennas enkelhet och svårighet!
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson