Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
män som tappar hår


Håravfall

Lemlästade soldater stupar
en efter en.
Vi vajade vår fana maniskt
och glömde vårt strid.

Tappra liv ger avsked
en efter en.
Vi förringade krutet
och hoppet tog fyr.

Befäl flyr obemärkt
en efter en.
Flaggans höjd blev
vår förlust.

Saknade strån faller
en efter en.

Förlita dig inte på seger




Fri vers av frankeee
Läst 247 gånger
Publicerad 2010-01-26 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frankeee