Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två träd och jag



cypresser är träd
som fyller mina lungor

med sina konturer
mot himlen

pinjerna förankrar
mig till röda jorden

och blodet




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-26 10:37



Bookmark and Share


    Mejja
Vacker med naturens inbindning.
Ljuv att läsa.
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth