Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets skola

livets skola är


att kunna leva livet som man vill

utan att någon annan gör sig illa till.

det är mvg i lärarens ögon

och från oss andra.

det livet som vi lever här

tar oss till situationer där vi ser och lär

att försöka inse faktan som vi får

att t.ex livet inte är en dans

felsteg från oss alla kan rubba en hel balans.

men dumristig får man va ibland

inse bara att man får en chans.

när det gäller ens liv och till att lära

att bli en bra person i mer en

en persons öga.









Fri vers av anberlin
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-26 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anberlin