Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djup kärlek

kärlek är ju så innerligt djup

det är som att köra en kniv halvägs in i kroppen

om det nu vore så väl att ingen skada sker

hade jag älskat dig bara mer och mer

men min feghet blir större för var dag

och att jag inte kan stoppa det

är ett problem i största slag

för visst vill jag dela mitt liv med dig

vill du göra detsamma för mig?

för varje dag vi ses

för varje stund som ges

blir jag säker på att du är en tjej

som aldrig kommer att komma igen

med dig får man bara en chans

så va väljer jag

smärta eller ångest?

inget minne som det här kan glömmas

och.

redan har jag börjat älska dig alldeles för mycket

att jag inte längre kan bestämma

mitt hjärta bestämmer åt mig.

och det väljer att älska.

älska dig.





Fri vers av anberlin
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-08 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anberlin