Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärtsamt

jag känner mig inte blind

inte ens synskadad

av förblindelsen som kärlek ska tyckas orsaka

jag ser heller ingen charm i sådana djupa känslor

som kan hugga hjärtat och vrida det tusen varv.

som aldrig släpper det viktigaste du har att äga.

du offrar ditt liv för kärleken

men samtidigt får du en enorm lycka

men lyckan kommer och går

jag ser ingen charm i att pinas

därför vänder jag ryggen till

för jag har vart med om det onda

och fan va det gjorde ont

så även om du vore mitt livs kärlek och jag skulle stöta på dig någon dag.

så hade jag aldrig vågat

så mitt liv lär bli tomt

men det hade det blivit om du hade lämnat mig också.




Fri vers av anberlin
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-27 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anberlin