Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en bild av något vackert.

framför månljuset

bredvid dig

sitter jag i vårat lilla tält

beundrar allt i våran närhet

samtidigt som jag känner våran kärlek

har armen runt fina du, ler stort över min stora tur.

aldrig kan jag sluta tänka tillbaks

på denna dröm som jag hade ett tag

den var så vacker och varm

med naturen och dess charm

och med dig i denna bild

gjorde den stark och vild.

låt mig få börja drömma den igen

det var alldeles för längesen.

för jag saknar dig

det vi hade, det var i alla fall något.




Fri vers av anberlin
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-08 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anberlin