Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det började här.....


Tigerkakan n:o 7




Det var kväll,
det var på Kings head jag minns det så väl

Där kom du gående mot mig och jag log
sedan jag din hand i min tog

Vad snygg du är var, var våra fraser
sedan vet vi vad som ägde rum och vilka extaser

Nu går vi hand i hand och bara ler
jag har min tigerkaka
letandet är över, jag behöver inget mer

Att vara här kommer jag för det finns så många vänner
lycklig i rus lagom tills jag ljuset 32 nu snart tänder...


Hej och hå mina vänner och tillika fiender…
Vi synes igen kanske vid världens stränder....






Fri vers av Trasig_destination
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-26 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasig_destination
Trasig_destination