Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2års jubeleum i år....:)


Ett kärt farväl n:o 8





Det var sol och jag var grabb sisådär 11 år..
Perra hade redan testat.
Och Palle med.

Nu skulle jag också följa dessa spår
Det smakade salt och sved.

Jag minns hur allt snurrade
Men jag skulle allt stå pall

Ruset var ouhärdigt
och alla liksom hurrade

Så föll jag till marken,
nä gräset var det nog

Jag var i unga år,
men hade redan då mod

Nu är jag 31 år nästan 32.
Mina jeans bär spår av dig

Ty i fickan är mestadels nu hål..
Kanske hittar vi tillbax igen

Under läppen du kanske kommer igen
Min vän ,

Du snus.
Du härliga Generalen, du bus




Fri vers av Trasig_destination
Läst 150 gånger
Publicerad 2010-01-26 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasig_destination
Trasig_destination