Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja vad skall vi säga om denna då?.. Onekligen drömsk tillvaro;)


Kom dit rosen faller n:o 9



Kom med mig in i djupaste skog
kom med mig på fest på den ödsligaste krog

Låt mig hela ditt jag med en kyss
Låt mig få vakna nu,. inte nyss

Tag med mig på dekadens i andra vågor
Tag in mig i huset, skydda mig ifrån lågor

Hela mitt jag med renaste sand
Hela min själ på den lenaste strand

Brottas med ondo andar av alla slag
Brottas med styrka och djupaste välbehag

Förena kropp och samvete nu
Förena din pakt och lugn kära du

Hör hur fåglarna skriker ut sin lycka
Hör hur jag min kärlek om dig vill trycka





Fri vers av Trasig_destination
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-26 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasig_destination
Trasig_destination