Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslolös

 

och jag dränker bomullstussar i aceton

och drar dem över ansiktet

 

river av det mjuka på hårborsten

och borstar med sylvassa kanter

 

duschar med iskallt/kokhett/iskallt

sen skållar jag av huden

 

lämnar linserna i skålen

och försöker dra ur ögonen istället

 

gör hål med knappnålar

och låter blodet droppa

 

häller i mig en liter mjölk

trots att jag är laktosintolerant

 

sover med öppet fönster

utan täcke

 

krossar vattenglaset

och dricker skärvorna med god aptit

 

 

Men det hjälper inte

 

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-10-29 00:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ajajaj, det var självdestruktivitet i ordets rätta bemärkelse det...
2005-10-29

  Propella
Starkt och talande, du lyser vännen.
2005-10-29

  Jessi
Vännen, jag vet att inget fysiskt fungerar. Det är insidan man måste försöka reparera. Jag är precis likadan som du, och nu måste jag hela insidan
2005-10-29

    avskalad
gillar den verkligen.
2005-10-29

  Smultris
Suverän...

Svidande, brutal och stenhård...
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN