Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuläge

*

Min sanning passar inte alls ihop med dina ord

än en gång kastar jag hatblickar mot spegeln

- blicken som möter är svart


Jag hatar dig, jag hatar dig!





Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 431 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-26 22:38



Bookmark and Share


  Tothem
Berörande ord som träffar i magen. Stor igenkänningsfaktor!
Kram
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Mejja