Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast (eller Räknar blänken i dina ögon)


räknar dina sms
varje tecken på att kommunikationen inte är bruten
räknar dina skickade hjärtan
samlar på dina leenden

fast det var mer än ett år sen
fast att jag vet att jag är chanslös
fast att allt är som det är

räknar blänken i dina ögon
samlar på värmen av din beröring
sparar ögonblick när du ser mig
vattnar vänskapens rötter
räknar hårtestarna som faller i dina ögon
målar nyanserna i din iris
mäter dina linjer
minns hur du strålar

fast att du är du och jag är jag
fast att det är fel
fast att allt är som det är

räknar dina skickade hjärtan
samlar på dina leenden
fast att jag vet hur allt är
fast att jag vet




Fri vers av svart ängel
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-27 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svart ängel
svart ängel