Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dialogen som bäddar in tankarna


gubben i månen.

- ser du gubben i månen?
(det är han som sitter och flinar mot dig
när allt går åt helvete)
- nej för han finns ju inte.. eller?
(det är han som skrattar dig i ansiktet
i dina drömmar
det är han som i slutändan
måste
försvinna från ditt huvud)

- äh jag vet inte.

(men det har han inte.)




Fri vers av filicia
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-27 10:48



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Jag gillar poesi som rör gubben i månen.
Och jag gillade hur du fick in dialogen och tankarna så bra, utan att få det minsta rörigt.
Jättefint!
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

filicia
filicia