Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Töm och glöm

 

 

Hon flyttar fotografierna till papperskorgen på datorn och

trycker på "töm papperskorgen". En dialogruta uppenbarar

sig och frågar om hon är säker på att hon vill tömma

innehållet, annars är de raderade för alltid, hon trycker Ja.

Datorn har på en microsekund raderat allt och kommer nu

aldrig kunna minnas hans ansikte hon älskade att se på.

 

För en sekund känns allt befriande tomt och stilla, i nästa

intas varje cell av ångest i hennes av de nu hjärtslitande

bilder av tidigare lyckliga stunder som uppenbarar sig i

hennes inre.

 

Det kommer ta tid att radera ut smärtan ur de minnesbilder

som hon en gång älskat att spara.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-27 18:52



Bookmark and Share


  sulimaa
den smärtan känns bekant den...ibland har man ju önskat att känslor varit lika lätta att radera som bilder på en dator...bra text!
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar