Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De uppstår inte av sig själv, sa min psykolog

 

 

Målen jag vill uppnå har jag kartlagda,

men riktningen till dem har jag inte funderat på.

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-27 19:09



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Lycklig den som har ett mål. Han behöver ju inte bli svarslös när det frågas om hans mål.
2010-01-28

  sulimaa
Jag tänker så här ...att resan är viktigare än målet...
2010-01-28

    prima donna
uhda...delmål..
2010-01-27

    prima donna
små dalmål på vägen kan vara till hjälp.
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar