Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja nu aria

Vindvargarna ylar runt knuten. En knut som inte kan lösas upp hur mycket det än buffas och puffas denna stormiga januaridag. Snökrokodilerna har krupit upp på vägarna och ligger nu där med käftarna på vid gavel.
Bilarna som kryper fram, i bästa fall. I värsta fall fastnar de i krokodilgapen.
Människor hukar och huttrar utanför fönsterglas.
På bord ombord inomhus inombords är allt som vanligt, inte riktigt kulvarning.







Fri vers av prima donna
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-27 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna