Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trazan så banalare


Regisserad regression

På hajk utan kompass eller kompis kommer man lätt Vilse i pannkakan, det är Sant och sånt. På en skala Från A till Ö så känns Fem myror ungefär som Galaxer i mina braxer. Det är inte direkt Lattjo lajban när Myror i brallan kliar.
I fablernas värld ska man inte väcka den Björne som sover. Hittar så äntligen Den vita stenen under Zvampen den lyser som Kråkguldet i solskenet. Jag säger hokus pokus Bolibompa och Kapten- Zoomar mig tillbaka till verkligheten.

Tillbaka till The muppet show.




















Fri vers av prima donna
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-25 11:52



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Välregisserad aforism-fabel, som trots sin skönt komprimerade form får med de flesta ingredienser (såvitt jag minns, fast upptäckt hälften först på senare tid)... fastän du förstås skulle kunna fixa tretton till före råvarorna börjar tryta. Tyckte du om Tårtan?

Linus på Linjen (La Linea, skapad av en italienare) gillar jag att återvända till - fast han är väl egentligen inget barnprogram...?
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

prima donna