Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar när jag fann ett foto


TANKAR I KVÄLLNINGEN 27 JANUARI 2010

Jag trodde du var ärlig och sann
du fick mig att känna mig älskad

Jag vet inte vad som hände, men
när du visade ditt hemska humör
då kände jag, att det var ditt eget
sanna jag, som jag fick se

Du gapade och skrek, kastade saker
omkring dig, jag visste inte vart jag
skulle ta vägen, den dagen vill jag
glömma, det har jag gjort, men ibland
kommer allt tillbaka

Jag trodde jag funnit den hand, som
passade så bra i min, nu är jag glad
och tacksam, att mina ögon öppnades
och jag förstod, att du var inte någon
som passade in i mitt liv och i mina
värderingar

Du tyckte om att festa, och helst flera
gånger i veckan, jag vill gå till kyrkan
känna stillhet och harmoni, det skrattades
det åt hos dig, då drog jag mig ur

Det är jag tacksam för, men jag hoppas
du funnit eller finner någon, som passar
in i ditt liv, jag gjorde det inte



anits 27 januari 2010





Fri vers (Fri form) av anits VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-27 22:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bibeln uppmanar oss i 2 Kor 6 att inte gå i ok med dem som inte tror.
2010-01-28

  Eva Helene VIP
Så skönt att den mannen kom ut ur ditt liv! Och måtte ingen annan kvinna råka ut för honom, om han är samme man idag.
2010-01-28

  Christine Sabel
Sorgligt, det finns en till alla, men det ska ju vara en redig person!
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP