Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sitter inte runt midjan

 

 

I julklapp av min mamma fick jag en röd retrovåg.

Den passar ypperligt in i mitt kök där accentfärgen

går i rött. Riktigt glad blev jag, den är som ett litet

smycke i köket.

 

Förutom att väga upp ingredienser till bakning kom jag

på att jag kunde kontrollväga mina bördor, eftersom jag

känt mig så tung på siststående och hade en känsla att

det kanske var problemet.

 

Jag började med en inventering över dem och gjorde en

anmärkningsvärd upptäckte. De uppgick till hela sjuttiofyra

stycken och jag kände då mig vis om att jag snart skulle

känna mig lättare.

 

Efter noggrant vägt alla och noterat att sammantaget

vägde de 0 gram, blev jag först överväldigande glad och

senare väldigt håglös.

 

Vad kan det då vara som tyngde ner mitt sinne?




Fri vers av Popcorntankar
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-27 22:56



Bookmark and Share


    prima donna
haha förlåt att jag skrattar högt...men du är KUL. Skönt att du är tillbaka!
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar