Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är för mycket begärt. Den Finska Vänstern däremot hade en annan syn inom psykiatrin.


Jag litar inte på den Svenska vänstern men den Finska!

När den hårdföra vänstern,
inom missbruks vården rådde på 70-80 -talet.
Ja då fick jag varken medicin eller sjukskrivning.
Jag var frisk och skulle arbeta fastän jag knappt kunde stå på bena.
Någon diagnos, journalföring och medicinering var det inte tal om.
Drick ditt vin huvudsaken jag får reda på din bardom sade flumpsykologen.
På Maria Pol sjöng dom dessutom internationalen på studiedagarna.
Bara friska arbetare hade då rätt att existera. Vi som var sjuka skulle förintas i sann Pol Pot anda.
Rashygien skulle råda.
Min psykolog vägrade skriva remiss till vanliga psykakuten som ansågs borgerligt.
Maia ungdoms flummiga ideologi höll på att kosta mig livet.
Hårda arbetartag skulle det vara. Många var dom som föll offer för vänsterns ideologi.
Jag var svår sjuk i kalatona symdrom och prostatit som bägge kunde lätt ha botats.
Det var först i Finland, då jag jobbade där som jag fick komma till öppenvården och få diagnon med mediciner. Sedan vara det bara ut och forsätta jabba.
Ingen nanalys i åtta år där inte. Den Finska vänstern har en annan syn på saken.
Och nu är vänstern arg för att alliansen inte vill ge sjukpension till dom svårt sjuka. Dom borde rannsaka sig själva.
Vad dom gjorde mot mig och många andra på Maria ungdom i Stockholm har dom glömt!
Självkritik tack,kasta inte sten i glashus.
Vänstern jag litar inte på er ni är falska!
Någon mjukiskommunism som Vadslav Havel, Eller dubchek är det inte tal om.
Rasygien har både nazism och komunism ägnat sig åt, men att det fick förekomma inom missbruksvården är åtalbart och sadistiskt.
En sanningskommision och ersätning samt en ursäkt vill jag ha!
Ni struntar i oss svaga fast ni säger att ni värnar om oss!
Alliansen har kopierat yttersta vänstern som då befann sig inom missbruksvården
och på andra platser.
När vänstern återtar makten kommer dom att införa analytisk diktatur och förbjuda neruropsykiatri, kbt-terapi och mediciner är jag rädd för.
V tala klarspråk vad ni vill inom psykiatrin.
Psyksjuka göre sig inte besvär när vänstern får makten bara friska arbetare duger!
Vem kan man egentligen lita på?
Jag får väl personrösta och plocka lite här och där från olika partier!!!!!!
Mvh:Michel




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jean-Michel Orblin
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin