Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
När ska du börja prataom barndomen? Jag bryr mig inte om dina symtom.


Psykologen orsakade mig oerhört lidande på -70 talet!

Försök till sammanfattning av en hemsk tid! Räddningen för min del var Iktorivil visserligen beroendeframkallande men jag var ju beroende av det läkemedlet. Helt absurt att läkaren på långbro tog bort min iktorivil samtidigt som jag skulle prata om barndomen eller jobba. Fnatiskt på hejad av Ingela Rahm samt övrig personal. Kom tillbak till Sven Randén som råkade jobba på älvsjö psyk öppna mottagning, Han kidnappade mig till sin egen mottagning så var en hemsk tid på 80 talet igång. RSMH är en hemsk förening förstår inte hur dom fick öppna ett behandlinghem där vi stressades till döds nästan av föreståndaren Ruth Larsson.

Psykologen orsakade mig oerhört lidande på -70 talet,
Vad skulle du gör om du blev sjuk med nedsatt arbetsförmåga orkeslös och psykologen sade att arbetskamraterna ställer för stora krav på dig?

-Din mor har gjort dig sjuk och du ser en mor i din flickvän. -Din syster blev inte sjuk då hon blev annorlunda behandlad. -Stackars barn som ha sådana föräldrar. Så om jag har ont i en tand ska jg prata om barndomen tills tanden ruttnar bort?

Du är frisk inte sjuk säger psykologen!
Han vägrar hjälpa dig till psykakuten!

Jag visste inte att psykiatrin var delat i olika delar både regionalt samt ideologiskt. Så jag hade oturen att hamna inom analytiska diktaturen med Johan Cullberg som dåvarande diktator på Långbro mentalsjukhus. På 70 till 90 talet samma läkare hade jag som Elisabeth i buren. Den omtalade Sven Randen hård i tonen och trodde att det berodde på barndomen. Det han ändå gjorde rätt var att skriva ut iktorivil förövrigt en hemsk person. Jag gick i landsflykt ett tag till Helsingfors där jag fick mina piller utan att behöva prata barndom.Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jean-Michel Orblin
Läst 754 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-25 09:03Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Om du ville till psykakuten, behövde du det sannolikt. Kom du dt ändå?
2021-06-21

    ej medlem längre
En sådan psykolog borde sparkas!
2017-07-25

    ej medlem längre
Be honom flyga och fara!
2014-05-25

  Annika Persson
Patienten sa, den där korkade psykologen vet inte ens vad han gör eller säger. Han har nog IV problem från början?
2014-05-25

  Annika Persson
Nej, säger patienten, men du gjorde mig förbannat sjuk och orkeslös att jag inte längre kände igen mig. Jag som alltid varit så alert. Varför inte fråga folk som känner mig, om de nu vill ha med det där kräket att göra.
2014-05-25

  Jean-Michel Orblin
Det har gått varvet runt .
Vänsterpsykiatrin, antipsykiatrin spelade kapitalet i händerna.

Skillnaden är att idag är psykiatrin i sig vetenskaplig och bra.
Finns alltid folk som vill ha tillbaka antipsykiatrin.
2014-05-25

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det är ju så i detta sjuka samhällssystem att systemfelet påvisar att friska människor klassas som sjuka och sjuka som friska.
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin