Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En orsak till att måla om hemma!

Måla fan på väggen så är du förbered på det värsta,
dessutom har du en anledning till att måla om!




Övriga genrer (Kåseri) av Jean-Michel Orblin
Läst 598 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-13 00:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hahaha! Bra!
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin