Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag äter ledsna !

Jag äter ledsna, elaka pannkakor ibland.

Men mestadels glada pannkakor.




Övriga genrer (Kåseri) av Jean-Michel Orblin
Läst 636 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-12 10:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hm.. vad har du för recept till de ledsna elaka..grädde.. kanske därför de surnar?;) Testat med 1 del grahamsmjöl?Och lite fairtrade rörsocker på mumsigt!
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin