Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
smekningar och kyss


Kärlekspsykos

Kyssar och smek

Min hane styrker och smeker ditt lena lår ända ner till dina tår.
Min hand stryker lätt ditt hår.
Din flämtande tunga i mitt öra.
Min mun rör vid din . en mjuk kyss.
I älgskogsland.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Kärleksrus.
Dina snälla ögon har förtrollat mig.
Din mjuka mun gör mig lugn.
Din söta näsa vill jag kyssa dina ben likaså
Dina fina ben gör mig upphetsad och svag.
Din personliga själ vill jag lära känna väl.
Ditt leende vil jag kyssa och den vill jag smeka
Dina bröst lämnar vi därhän.
Din stortå är så söt
Din hals vill jag kyssa och smeka samt leka med hela din kropp.
Nu är det slut på denna kärleksdikt.


------------------------------------------------------------------------------------------------

ag uppfattar det som att detta var er konversation, strecken var byte av person?

Då skulle jag tänka att det är väl viktigast att man tar hand om sina egna behov först, det är ju det enda man har ansvar för. Ingen annan kan egentligen ha förväntningar på en, som jag ser det. Man ger och tar ju det man vill, inte det andra vill. Men sen är det ju en sakfråga, från fall till fall, men rent generellt tycker jag så. Man tar hand om sej själv så att man själv mår bra - då kan och vill man också ge till andra. Fråga henne mer ingående vad det är hon pratar om tycker jag, vilka förväntningar andra har på henne och varför hon tror hon sviker andra genom att göra det hon själv vill?

Jag ska lägga pannkakor på din mage en stor hög.
Med varma pannkakor när jag ätit upp dom ska jag lika din mage full av vispgrädde som jag lägger på din mjuka fina mage.
Sedan pussar jag på din stortå.
Jag kysser dig djupt och du smakar blåbär och kallt.
Vi älskar rytmiskt till AZDZ medans du rider på mig och knäpper rytmen med händerna.
Du böjer dig över mig och allt ditt fina hår faller över mitt ansikte.




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-17 17:36



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, mår man inte själv bra, så är man heller inte bra för någon annan. Riktigt tänkt, tycker jag!
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin