Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
H tack för ditt brev det hjälpte verkligen, här är min sympati för dig, kvinnor vad mer kan jag säga, de driver en långsamt till vansinne....tro mig.... I know that fucking feeling


Hur ska jag få dig att förstå?

Varför måste du kliva på detta tåg
Allt detta som jag med svartsjuka såg
Allt det som plötsligt väcks
Måste du verkligen träffa ditt X

Hur ska jag få dig att förstå
Det ska ju bara vara vi två
Inga andra i vår värld
Du är för mig guld värd

När jag saknar dig som mest
Då är du och dina vänner på en fest
ni har roligt utan mig
Medan jag sitter och längtar efter dig

Hur ska jag få dig att förstå
Jag älskar dig ju så
Och det får inte finnas andra
När vi är gjorda för varandra

Känslorna inom mig har plötsligt krig
De säger att gammal kärlek rostar aldrig
Så hur ska jag unna finna en ro inom mig
När han får vara ensam med dig

Hur ska jag få dig att förstå
Om du älskar han vad gör jag då
När du är den enda för mig
Och jag vill bara leva med dig

Vad ska jag göra med alla känslorna inom mig
Vad ska jag göra när jag bara älskar dig
Och varje minut utan dig är en plåga
När jag brinner i ditt hjärtas låga




Fri vers av PPQ
Läst 547 gånger
Publicerad 2005-10-29 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ