Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar vad för tråkigt jag ska göra imorgon

 

 

 Funderar...

...om det är så att "Min bästa tid är nu".

Det borde då innebära att när jag vaknar

i morgon att min bästa tid var igår.

 

Det kanske stämmer,

för inte fan är min bästa tid Nu, eller jag

kanske inte lever nu, utan bara i gårdagen.




Fri vers av Popcorntankar
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-28 15:27



Bookmark and Share


    prima donna
tror inte att du har tråkigt. I alla fall så är du inte tråkig
2010-01-28

  sulimaa
Hmmm....nu fick jag fundera lite ....på ett sätt har du rätt ...fast å andra sidan så är ju NU ...alltid ....just NU liksom ...då borde man vara lyckligast alltid just NU ...eller? jisses ..ahha
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar