Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingor har inget medvetande

 

 

Ute faller nu snöflingorna stilla och glest.

Helt omedvetna om att marken redan

är täck av ett djupt lager och inte tillför

något mera unikt.

 

Tanken att själv skulle prova och gå in i

en omedvetenhet och tillåta mig vara unik

med mitt dolda sköra mönster i en starkt

strukturerad värld, får mig att bli kall.

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-28 16:26



Bookmark and Share


  rundgångbalansochgungning
deep. bra skrivet
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar