Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelkub


Utanför samlas obestämda snöflingor
Kring en ensam gatlyckta
I ett nätsystem av ständigt förflyttande
Virvlande banor

Och jag som var ett tomrum av rörelsens villkor
Tyckte mig ana tankens vilsenhet
Och ordens svamlande kring
En alt för stark ljuskälla
Som saknade fasta konturer

En lykta var fäst vid slädens front
Och världens tycktes med ens vara
Jord av papper

Utanför samlades tankarna
I obestämda vita virvlar
Kring en alt för stark ljuskälla






Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-28 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin