Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

George Michael och jag

 

 

Tjejigt var det att lyssna på George Michael,

tills Kjell Allinge i etern kungjorde sitt gillade av honom .

 

Smyglyssnade visserligen på honom,

redan innan radiogurun gav den välsignelsen.

Kassetten var märkt med Iron Madien,

så inte syrran skulle låna den

 

Än idag smyglyssnar jag på saker

som inte godkänts av betydande högre instans.

Ibland kan jag höra mig säga "du är okey".




Fri vers av Popcorntankar
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-29 16:42



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, jag kan inte riktigt känna igen mig
då jag var ung och gick på folkhögskolan lyssnade alla på proggare

Wiehe var kung Afzelius

HoolaBandoola

Mne jag spelade byxorna av det som bodde på internatet då jag satte på ABBA på högsta volym
2010-02-01

  Svartsilver
haha jag smyglysnade på pojkband när jag var 13 år.
2010-01-29

  sulimaa
DU är oki Patrick!!!!
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar